Esports

Toyota multiplica el seu ajut a la Mitja Marató

Es converteix en el patrocinador principal de la prova

D’esquerra a dreta David Otero, president de l’AE Mitja Marató; Miguel Ángel Moreno, regidor d’Esports; i Carles Solano, president de CSM Automoció/ Alberto Tallón

El concessionari de Toyota a Terrassa, pertanyent al grup CSM Automoció, s’ha convertit en el patrocinador principal de la Mitja Marató de la ciutat, una de les cites esportives més rellevants del calendari local. Aquest acord permet a la prova atlètica mantenir un alt índex de qualitat, tant pel que fa al cartell de participants com pels serveis que s’ofereixen als participants. Carles Solano, president de CSM Automoció, ha dit que l’empresa ha augmentat en un 150 % la seva aportació econòmica. De fet, Toyota ha estat una de les tradicionals empreses que ha donat suport a la cursa des dels seus inicis.

L’acord es va signar a les instal·lacions de Toyota Terrassa, a l’avinguda de Jaume I. A més de Carles Solano, van participar el president de l’AE Mitja Marató, David Otero, i el regidor d’Esports, Miguel Ángel Moreno.

Otero va recordar el caràcter internacional de la convocatòria esportiva. “I que millor que comptar amb el suport d’una empresa internacional”, va comentar al respecte. “Els principals ajuts que rebem per fer la nostra prova provenen de Toyota i de l’Ajuntament”, va explicar. “Fa gairebé 25 anys que vam iniciar aquesta aventura i Toyota sempre ha estat al nostre costat. Aquest és un producte terrassenc i per a tots aquells que viuen a la nostra ciutat que participa en la millora de la salut de les persones.”

Miguel Ángel Moreno es va felicitar que empreses de la ciutat participin d’acords d’aquestes característiques. “Toyota és un exemple perquè col·labora amb molts altres clubs i també amb propostes de l’Ajuntament.”

La Mitja Marató de Terrassa celebrarà la seva 23à edició el pròxim 29 de gener juntament amb la 17à Cursa Santi Centelles. Comptarà amb participació internacional i entre les seves activitats complementàries destaca la recuperació de la tradicional botifarrada destinada als participants.

“Hem establert unes línies de treball molt professionals”, afirma Carles Solano. “Volem que vinguin atletes que donin rellevància a la prova, augmentar la notorietat de les xarxes socials i ajudar a que es puguin desenvolupar totes aquelles accions que els organitzadors tenien previstes en aquesta edició. Cal valorar la feina que fan els promotors de la cursa.” Enguany és probable que el lliurament de dorsals es faci a les instal·lacions de Toyota de l’avinguda de Jaume I de Terrassa.

To Top