Esports

Més de 300 persones inscrites a la Cursa Vicente Ferrer

La prova esportiva i solidària es disputa aquest diumenge

Una imatge de la segona edició disputada l'any passat

Després de dos anys marcats per la pandèmia (el primer la prova va ser virtual i el segon amb restriccions), aquest diumenge, a les 10 del matí, es disputa la tercera edició de la Cursa Vicente Ferrer de Terrassa. Es tracta d’una iniciativa solidària que organitzen el Consell Esportiu del Vallès Occidental Terrassa i la Fundació Vicente Ferrer i que impulsa l’atleta egarenca Carme Ballesteros.

La cursa es disputa sobre una distància de 5 quilòmetres, entre el Parc del Nord i la plaça de Vicente Ferrer. La distància es pot cobrir corrent o caminant. Les inscripcions tenen un preu de 12 euros i el mateix diumenge encara es podran fer entre 8.30 i 9.30 hores al punt d’informació instal·lat a la sortida. El nombre d’inscrits ha arribat ja a les 300 persones, superant les 200 que van prendre part l’any passat.

L’objectiu d’aquesta convocatòria esportiva i solidària és obtenir recursos econòmics per a millorar les condicions de pobresa extrema a la regió d’Anantapur on treballa la Fundació Vicente Ferrer. Aquesta és una de les zones més pobres de l’Índia, on l’esperança de vida és de 42 anys. El projecte que s’impulsa enguany és la construcció d’una nova colònia de 40 cases per a 40 famílies, les quals viuen actualment en barraques de canya, i fer possible l’accés a aigua potable.

Iniciativa solidària

El regidor d’Esports i president del Consell Esportiu del Vallès Occidental Terrassa, Miguel Ángel Moreno, ha destacat en la presentació de la cursa realitzada aquest dijous la funció solidària de la prova egarenca. “Aquesta convocatòria uneix esport i solidaritat, dues activitats que han caracteritzat a la nostra ciutat. Volem que aquesta cursa es converteixi en una gran festa de la solidaritat.”
Carme Ballesteros, l’atleta que ha impulsat la participació de Terrassa en aquesta activitat, va destacar l’augment de la participació experimentat enguany. “Hem superat les nostres expectatives. Tant de bo podem arribar als 400 inscrits, però ens donem per satisfets amb les xifres que estem obtenint.”

Més de 300 persones inscrites a la Cursa Vicente Ferrer
To Top