Terrassa

Marc Ribas recull el Premi Ondas a “Joc de Cartes”

El cuiner terrassenc va rebre ahir el guardó al Liceu, on va mostrar el seu agraïment als restauradors, als cuiners i a l’audiència

Foto dels premiats amb el Premi Ondas, al Liceu. L'equip del programa amb Marc Ribas, acompanyats pel director de TV3, Sigfrid Gras, i els consellers de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals, Carme Figueras i Lluís Garriga

El xef terrassenc Marc Ribas va rebre ahir el Premi Ondas al programa “Joc de cartes” de TV3, en la categoria de “millor programa emès per emissores o cadenes no nacionals”, amb els següents arguments: Per la recepta televisiva d’èxit que uneix l’entreteniment i la divulgació de la cultura local. ‘Joc de cartes’ ens proposa un viatge emocionant per la cuina que es fa a Catalunya que ajuda a descobrir el talent i l’esforç de tants professionals que converteixen en un art la gastronomia.

Durant la gala d’entrega dels premis Onda al Gran Teatre del Liceu, el cuiner egarenc va agrair el reconeixement, amb una menció expressa a tots els restauradors, cuiners i cuineres, i als espectadors que, amb la seva fidelitat, han donat l’èxit al programa pel que fa a xifres d’audiència.

Marc Ribas; “Sóc un cuiner reciclat a presentador”

No s’ha oblidat de les persones que fan possible el programa, temporada a temporada: “És un programa difícil de fer, però l’equip, que al final és una gran família, ho fa fàcil“.

En un to més personal, Marc Ribas va voler agrair també l’aposta que s’ha fet en ell, “un cuiner reciclat a presentador“. No va oblidar les persones que fan possible el programa, temporada a temporada: “És un programa difícil de fer, però l’equip, que al final és una gran família, ho fa fàcil”.

“Joc de Cartes” ha estat reconegut com el millor programa emès per emissores o cadenes no nacionals. En conèixer la notícia, Ribes va dir “estem molt i molt contents. Cada any procurem que al programa hi hagi novetats. Ara, que veiem la temporada que hem gravat, ja pensem en com podem millorar-lo en la següent. Estic molt orgullós de poder formar part d’un equip tan brutal com el del ‘Joc de cartes’”.

“Joc de Cartes”, que està emetent ara la sisena temporada, és el programa de TV3 en què competeixen diversos restaurants de tot Catalunya. Setmana rere setmana, l’espai enfronta establiments de la mateixa zona i amb el mateix tipus de cuina. Els propietaris de cada restaurant són els jutges i han de valorar la competència de la resta, i Marc Ribas té el vot decisiu per determinar quin restaurant és el millor dels quatre.

El programa, produït per Magnolia TV (Banijay Iberia) i presentat per Marc Ribas, s’emet cada dimecres, a les 22.05 hores.

To Top