Terrassa

Crida a comerços i ciutadania a sumar-se als vals de descompte

La Cambra de Comerç explica que ja hi ha 150 establiments adherits a la campanya

Les compres de Nadal i Reis poden sortir a meitat de preu amb els vals de Nadal / nebridi aróztegui

La campanya de vals descompte que impulsa aquest Nadal la Cambra de Comerç de Terrassa amb l’Ajuntament avança a bon ritme i els promotors volen donar-li una nova empenta. Per això animen als comerços i a la ciutadania a beneficiar-se d’uns descomptes que permeten comprar a meitat de preu.

Un 25% dels 57.600 vals de la campanya “Terrassa val molt” ja han estat descarregats pels consumidors, la meitat dels quals ja els han bescanviat en una compra. Els vals doblen el seu valor, de manera que amb una despesa, per exemple, de 15 euros, es poden comprar torrons, pastissos, roba, menjar a un restaurant o pentinar-se per un import de 30 euros.

“Ja hi ha 150 establiments adherits a la campanya -comenta Fanny Novell, vocal de Comerç del comitè executiu de la Cambra de Comerç de Terrassa-. Són de tota la ciutat i de sectors tan variats com l’alimentació, l’estètica, la restauració, el parament de la llar, llibreries, farmàcies, òptiques…”. Novell recorda que aquesta “és una campanya que permet a la ciutadania comprar a meitat de preu i ajuda al comerç augmentar les vendes i cobrar ràpidament. Un cop donat d’alta al web de la campanya (terrassavalmolt.cat), els vals validats a l’establiment queden registrats i a la setmana següent de la venda, el comerç ja rep la liquidació”.

Fanny Novell: “Estalviar-se la meitat de la compra val molt la pena i creiem que encara hi ha persones que no coneixen la campanya. Per això convidem a córrer la veu”

La campanya “Terrassa val molt” va començar el dia 5 de desembre i continuarà fins al dia 5 de gener, facilitant les compres de Nadal i Reis. La ciutadania pot descarregar-se a terrassavalmolt.cat vals de 2,5 euros o de 5 euros que doblaran el seu valor a l’establiment. Cada persona pot utilitzar un màxim de vals per valor de 30 euros, que donen dret a una compra de fins a 60 euros.
Si s’esgoten els vals, la campanya injectarà al comerç local 384.000 euros. L’Ajuntament ha col·laborat en la iniciativa amb una aportació de 250.000 euros.

Fanny Novell recorda que la campanya és oberta “als terrassencs i a persones d’altres municipis que comprin a Terrassa. Estalviar-se la meitat de la compra val molt la pena i creiem que encara hi ha persones que no la coneixen. Per això convidem a córrer la veu”.

10 passos per adquirir els vals de descompte del comerç local de Terrassa

Crida a comerços i ciutadania a sumar-se als vals de descompte
To Top