Matadepera

Matadepera acull dissabte el seu primer “garage sale”

L’associació SOM Matadepera organitza una jornada de compravenda d’objectes domèstics en desús

El pàrquing del costat de l’escola de música Frederic Mompou de Matadepera acollirà aquest dissabte el primer “garage sale” del municipi. L’associació SOM Matadepera organitza un acte informal de compravenda d’objectes domèstics usats.

L’activitat està inspirada en el model americà de “garage sale”, en què particulars obren els seus garatges per vendre mobles, electrodomèstics, parament de la llar, joguines, roba i altres elements d’ús quotidià que ja no fan servir. Es tracta d’una iniciativa que pretén donar una segona vida a objectes domèstics en desús, fomentant l’economia circular.

Entre les 8 i les 10 hores, tots els veïns del poble podran portar aquells objectes que vulguin vendre i l’organització els col·locarà en una singular exposició de vendes. De comú acord amb l’organització, s’assignarà un preu als objectes i, en cas que siguin adquirits, el propietari en rebrà l’import. Se li suggerirà, però, una donació per a l’organització per a poder fer actes semblants en un futur. Els objectes que no s’hagin venut podran ser retirats des de les 18 fins a les 20 hores del mateix dia 3 de desembre.

L’acte comptarà amb activitats de lleure per als més petits així com una botifarrada popular.

Matadepera acull dissabte el seu primer “garage sale”
To Top