Esports

Set medalles pel Gimnàs Sonbae en el Campionat de Catalunya de taekwondo

Tres dels seus representants es van proclamar campions catalans

Els representants del Taekwondo Sonbae en aquest campionat

El Gimnàs Taekwondo Sonbae va obtenir set medalles en el Campionat de Catalunya de promoció disputat a Barcelona. La representació egarenca es va penjar tres medalles d’or, a càrrec de Cloe Diazpeñalver en C1 de menys de 50 quilos; Osian Dabo, en B1 masculí de menys de 36; i Carlota Chica en B1 femení de menys de 51 quilos.

Els esportistes egarencs van pujar dues vegades més al podi per recollir la medalla de plata. En aquesta oportunitat ho van fer Mario Sequera, en la categoria C1 masculina en menys de 44 quilos i Asier Martínez, en l’aparat B2 masculí de menys de 42 quilos.

Finalment, es van obtenir dues medalles de bronze en aquest campionat. La primera va anar a càrrec de Numa Puigdellívol, tercer a la categoria D masculina de menys de 44 quilos. I Anuc Puigdellívol també va assolir la medalla de bronze a la categoria C1 masculina de menys de 44 quilos.

Mulay Labo va participar en la categoria B1 masculina de menys de 30 quilos en la qual es va classificar en la cinquena posició, a la porta de les medalles.

Set medalles pel Gimnàs Sonbae en el Campionat de Catalunya de taekwondo
To Top