Terrassa

L’Auditori Municipal de Terrassa acull una nova Gala Solidària Grans Somriures

La iniciativa solidària Som Riures organitza aquest divendres una nova gala benèfica a la ciutat

Una foto de la gala de l'any passat

L’Auditori Municipal de Terrassa acollirà aquest divendres (20.30 hores) una nova edició de la Gala Solidària Grans Somriures, organitzada per l’associació Som Riures-Dentistes Solidaris amb l’objectiu de donar a conèixer la tasca que duen a terme i, a la vegada, recaptar fons per a continuar desenvolupant la seva acció social.

L’entitat va néixer en el marc de la responsabilitat social corporativa de Centre Dental Les Escoles  i vetlla per l’assistència dental gratuïta a persones amb risc d’exclusió social, derivades d’entitats com la Creu Roja, ACAU, Consorci Sanitari de Terrassa o Càritas Diocesana, entre d’altres. A més, també realitza una acció de prevenció bucodental per diferents col·lectius.

La gala comptarà amb diferents artistes del món de la música, la literatura i la pintura que donaran el toc de color a l’acte solidari. Alicia Rey, Ana Moya i les Odettes, Joan Martínez Colás i Laia Camps i la Coral Som Riures s’encarregaran de posar-hi música. L’escriptora Mercè Martí i la pintora Carmen Valverde també participaran d’aquest esdeveniment solidari.

To Top