Terrassa

Trobada internacional de “mindfulness” en una escola de Terrassa

Les jornades s’han celebrat a l’Escola Sant Josep

Moment d'una de les sessions de "mindfulness"

L’Escola Sant Josep de Terrassa segueix amb la seva vocació internacional, no sols materialitzada en formació viària per a escolars. Aquesta setmana, el centre educatiu ubicat al carrer de les Borges Blanques ha acollit una trobada de “mindfulness“, tècnica de meditació que consisteix a observar la realitat en el moment present, sense intencions de jutjar.

Els participants, una dotzena de mestres i especialistes d’escoles, procedien de Turquia, Alemanya i Irlanda i estan integrats en el projecte d’Erasmus+ “The Mindful School”. El programa local ha estat coordinat per la directora de l’escola egarenca, Àngels Aguilera, i els mestres Maria Àngels Ibáñez i Aitor Paris.

Diplomes

Dimarts passat van visitar el col·legi Rosa Torres i la logopeda Montserrat Segarra, docents del postgrau en aquesta matèria a la Universitat Martí l’Humà. Salvador Zoroa, policia municipal de Sant Joan Despí, va fer una classe magistral de Chikung, tècnica xinesa, mil·lenària, molt lligada al “mindfulness” i caracteritzada per l’equilibri entre la respiració i els moviments harmònics i controlats.

Les jornades han acabat amb el lliurament de diplomes per part de Teresa Ciurana, regidora d’Educació, i una visita a la Seu d’Ègara.

Trobada internacional de “mindfulness” en una escola de Terrassa
To Top