Terrassa

Sílvia Grau, de Terrassa, nova directora de l’Agència de l’Habitatge de Catalunya

Després de la sortida de Junts del Govern de Catalunya, ERC segueix reconfigurant diverses àrees amb nous alts càrrecs. En el Departament de Territori, comandat ara pel sabadellenc Juli Fernández, aquest dimarts es va anunciar el nomenament de Sílvia Grau Fontanals, de Terrassa, com a nova directora de l’Agència de l’Habitatge de Catalunya.

Nascuda el 1962 a la nostra ciutat, Grau és llicenciada en Humanitats per la Universitat Oberta de Catalunya i compta amb un postgrau en Gestió Professional Immobiliària per la Universitat Ramon Llull.

Sílvia Grau / L’Acció

Professionalment, ha dedicat gran part de la seva carrera laboral a la gestió de l’habitatge públic i social des de diferents llocs de comandament. Des del 2012, impulsa i defensa la mediació en l’àmbit de l’habitatge com a fórmula d’evitar l’exclusió residencial. L’any 2016, va ser nomenada directora operativa d’Actuacions d’Urgència en Matèria d’Habitatge de l’Agència de l’Habitatge. Forma part de la Comissió Interdepartamental ADR del Centre de Mediació de Catalunya.

Així mateix, en l’àmbit acadèmic és docent en el postgrau en Règim Jurídic de l’Atenció a la Persona en Matèria Social, de la Universitat Rovira i Virgili, i també ha estat docent en el postgrau en Polítiques d’Habitatge de la mateixa universitat, entre d’altres. Forma part del comitè científic del IV Congrés de l’Acció Social – Inclusió.cat.

L’any 2019 es va presentar a les eleccions municipals de Terrassa com a número 21 de la llista d’ERC.

To Top