Ple de victòries per al Terrassa de futbol sala

Els de Diego Blanco es van imposar per 5 gols a 2 el Lloret al pavelló de la Maurina

Celebració d'un dels cinc gols del conjunt terrassista en aquesta tercera jornada / JUANMA MEDINA - TERRASSA FC

Continua guanyant el Terrassa FC, que milita a la Divisió d’Honor. El conjunt que prepara Diego Blanco es va imposar per 5 gols a 2 al Lloret en un duel que no es va resoldre fins a la segona meitat.

Es tracta de la tercera victòria en tres partits d’un Terrassa FC que lidera la classificació del grup primer amb els mateixos nou punts que té el Girona EFS. Els terrassistes jugaran diumenge a les 10.30 hores un Ciutat de Mataró que té dos punts menys.

La primera meitat del duel entre terrassencs i l’equip de la comarca de la Selva va ser de tempteig, força equilibrada.

El Terrassa FC va sortir molt endollat a la pista de la Maurina. Als dos minuts, Sergi Blanco va obrir el marcador. Va intentar empatar el Lloret, però passaven els minuts i l’electrònic no es movia. Quan quedaven poc més de 10 minuts, els visitants van començar a assumir riscos i el Terrassa ho va aprofitar per anotar tres gols en dos minuts. Amb el 4 a 0, el duel estava resolt, per bé que els gironins van maquillar lleument la golejada.