L’Egara manté el ritme i primera victòria del CD Terrassa

L’Atlètic ha perdut al camp del Júnior per 2 a 1

Les jugadores de l'Egara celebren el gol de la victòria / Lluís Clotet

El Club Egara ha derrotat per 1 a 0 la Real Sociedad en partit de la vuitena jornada de la Divisió d’Honor femenina de hockey que s’ha disputat aquest dissabte al Pla del Bon Aire. El conjunt local manté la seva excel·lent trajectòria i comparteix el lideratge del campionat amb el Polo, que ha superat el Tenis per 2 a 0. El Taburiente, que també estava empatat a punts amb aquests dos primers classificats, ha empatat a 3 al camp del Club de Campo i queda a dos punts, però amb un partit menys.

El conjunt de l’Egara no ha tingut un partit senzill contra la Real Sociedad. Però un gol anotat per Mireia Herrero en el minut 46, en una acció de penal córner, li ha donat la victòria.

L’altra notícia positiva de la jornada ha estat la primera victòria del CD Terrassa a la lliga, després de superar per 2 a 1 el Sanse Complutense. Les de les Pedritxes ja van estar a punt de sumar el primer punt la setmana anterior al camp del Taburiente, però en aquesta oportunitat no han fallat i han obtingut el premi al seu treball. Carla Gómez ha avançat les terrassenques en el minut 9, però Nerea Melero ha empatat en el minut 50. Quan semblava que el partit podia finalitzar amb empat, Lidia Bosch ha fet el 2 a 1 a quatre minuts del final en transformar un penal córner.

Finalment, l’Atlètic Terrassa ha perdut per la mínima (2-1) en el camp del Júnior de Sant Cugat, equip que ha escalat fins a la tercera posició del campionat. Teresa Lima ha anotat l’1 a 0 en el minut 7 en una acció de penal córner i Berta Serrahima ha ampliat les diferències en el 48. Esther Colet ha reduït distàncies per les de Can Salas a dos minuts del final.