Esports

Presentació oficial de l’Handbol Terrassa i empat del primer equip

El conjunt masculí va sumar un punt davant un Sant Joan Despí invicte

L'Handbol Terrassa compta amb 16 equips en competició aquesta temporada

L’Handbol Terrassa va celebrar la presentació oficial dels seus equips en un pavelló de Can Jofresa amb més de 350 persones a la graderia. L’acte va comptar amb la presència de l’alcalde, Jordi Ballart, i el directiu de la Federació Catalana José Ramírez, entre altres autoritats, així com el president del club, Toni Alsina. En l’acte van desfilar els components de tots els equips del club i es van jugar dos partits, un amistós entre els equips infantils masculí i femení del club i el corresponent a la Lliga Catalana femenina entre l’Handbol Terrassa i el CH Vilanova del Camí, que van guanyar les locals per 34-21. És la segona victòria consecutiva del conjunt terrassenc. La jornada va finalitzar amb un dinar social amb la participació d’unes 200 persones.

En aquesta temporada, l’Handbol Terrassa compta amb un total de 16 equips en competicions, 13 d’ells federats i 3 en competició escolar. A més, el club també fa l’activitat extraescolar d’handbol en set escoles de la ciutat.

En total, disposa de més de 300 jugadors, 32 entrenadors i 32 delegats. Els equips de l’Handbol Terrassa tenen un total de 20 patrocinadors que donen suport a l’activitat esportiva i social de l’entitat.

Empat de mèrit

El primer equip masculí de l’Handbol Terrassa continua en una bona dinàmica. Després de sumar la primera victòria a la jornada anterior, va empatar a 31 gols en la pista del Sant Joan Despí, un rival que havia guanyat tots els partits. Els egarencs van signar un gran partit en el qual van dominar sempre excepte l’1 a 0 inicial. De sortida, l’Handbol Terrassa es va posar per davant amb un espectacular 1 a 6 i va augmentar la renda fins als nou gols: 4-13. Al descans, mantenia la superioritat: 12-16. En el segon temps va mantenir el domini (17-24) i a tres minuts del final dominava per 28 a 31. Un parcial de 3 a 0 li va impedir obtenir la victòria. Cristian Serrano, amb 9 gols, va ser el màxim realitzador del matx.

To Top