Esports

Arrenquen els Jocs Escolars a Terrassa

Les competicions d’equip són les primeres que es posen en marxa

Aquest dissabte comences les competicions d’esports d’equip dels Jocs Esportius Escolars que organitza el Consell Esportiu del Vallès Occidental Terrassa. En aquest curs es recupera el format d’abans de la pandèmia després dels darrers cursos marcats per les restriccions sanitàries.

Les primeres disciplines que iniciaran l’activitat seran el futbol.7, bàsquet, futol sala, handbol i voleibol. En total està previst que preguin part en les competicions uns 3.500 escolars de la ciutat i la seva comarca, amb la participació de més de 130 centres educatius i entitats. El calendari d’aquestes competicions es perllongarà fins al mes de maig.
Les competicions d’esports individuals s’aniran iniciant de forma progressiva al llarg del curs escolar, fins a assolir la convocatòria de les més de 25 disciplines esportives que conformen el programa dels Jocs Escolars d’enguany.

La cita més multitudinària tornarà a ser el Cros Escolar, que aquest any està programat per el dia 19 de novembre. També en aquest cas es farà sense restriccions i fins i tot el lliurament de premis es farà a les pistes de Can Jofresa on tindrà lloc aquesta competició formativa.

To Top