El CN Terrassa, eliminat de l’Euro Cup

El conjunt egarenc ha perdut amb el Telimar Palermo per 18 a 15

Una acció ofensiva del partit

El Club Natació Terrassa ha quedat eliminat de l’Euro Cup masculina de waterpolo, la segona competició continental de clubs, després de la derrota encaixada aquest dissabte contra el Telimar Palermo italià per 18 a 15 en el quart partit del grup “C” de la primera fase que es disputa a la ciutat eslovena de Kranj. Aquest resultat deisa sense opcions d’obtenir una de les quatre primeres places del grup al conjunt dirigit per Dídac Cobacho. Els egarencs passaran a disputar la Challenger Cup, de nova creació, que aplegarà el cinquè i el sisè classificat de cadascun dels grups de la primera fase de l’Euro Cup i els dos últims classificats de cada grup de la primera ronda de la Champions League. La primera fase de la Challenger Cup se celebrarà de l’11 al 13 de novembre.

El matx contra el Telimar Palermo ha estat duríssim, tal com demostren les setze exclusions per banda i el fet que tres jugadors hagin estat expulsats. Els egarencs no han arrencat bé i s’han vist amb un 4 a 0 en contra en poc més de quatre minuts de joc que ha esdevingut un llast. Adrià Delgado, el màxim anotador terrassenc, ha aturat l’allau momentàniament, però els italians han conservat tres gols de marge després que Delgado, de nou, contrarestés la diana de Hooper (5-2). En el tram final del quart, Fran Sánchez i Maxwell Irving han estat expulsats després d’una picabaralla.

En el segon període, el CN Terrassa ha millorat les seves prestacions. Els de Cobacho s’han col·locat en dues ocasions a dos gols, 6-4  i 7-5, gràcies als gols de Chico i Alarcón en home de més. El Telimar Palermo ha replicat amb un parcial de 2 a 0, obra de Hooper, un veritable malson, i Lo Cascio (9-5). De Lera ha retallat distàncies tot seguit i, a trenta-vuit segons del descans, s’ha produït una acció que hagués pogut canviar el desenllaç del partit. El jugador del Telimar Agustí Pericas, exjugador del CN Terrassa, ha estat expulsat per brutalitat, de manera que el CN Terrassa ha jugat quatre minuts en superioritat numèrica.

El conjunt de Dídac Cobacho, no obstant, no ha pogut aprofitar aquest avantatge a la represa. El parcial en aquests quatre minuts ha estat d’empat a un. Giorgetti ha marcat pels italians i Flores, pels egarencs. El CN Terrassa ho ha continuat intentant. S’ha col·locat novament a dos gols, 10-8 i 11-9, però el Telimar sempre ha aigualit les esperances egarenques de remuntada. Els italians han tancat el quart amb una diferència favorable de quatre gols (15-11).

En els últims vuit minuts, els egarencs s’han apropat, però no han posat en perill la victòria italiana. Flores ha tornat a situar els terrassencs a dos gols a falta de poc més de dos minuts de la botzina (17-15). Giorgetti, en l’acció següent, ha sentenciat.

El CN Terrassa disputarà aquest diumenge, a les 12.30, el cinquè i darrer partit de la fase contra l’Estrasburg.