Esports

El CN Terrassa inicia el seu camí a l’Euro Cup

El conjunt egarenc debuta a la competició contra el Honved de Budapest

Els egarencs aspiren a una de les quatre places que donen accés a la segona ronda

El CN Terrassa debuta aquest dimecres a l’Eurocup masculina de waterpolo, la segona competició continental de clubs. Els egarencs competeixen en el grup “C” de la primera fase del torneig, que es disputa a la ciutat eslovena de Kranj. Sis equips componen aquest grup, dels quals els quatre primers obtindran una plaça a la segona ronda de la competició, prevista del 28 al 30 d’octubre. El CN Terrassa debutarà aquest dimecres, a les 17 hores, contra el Honved de Budapest. El Telimar Palermo italià, el VK Valis de Sèrbia, el Triglav Kranj eslovè i l’Estrasburg francès, completen el grup. Els dos últims del grup continuaran a Europa, disputant una nova competició, la Challenger Cup, que també comptarà amb els dos últims de cada grup de la primera fase de la Champions. La primera fase de la Challenger Cup es disputarà de l’11 al 13 de novembre.

L’objectiu del CN Terrassa no és cap altre que assolir una plaça a la segona ronda d’aquesta Euro Cup. El conjunt egarenc ha patit canvis notables aquesta temporada, amb la marxa de jugadors com Alberto Barroso, Óscar Gallego, Sergi Prieto i Víctor Alegre. I ha incorporat, a més de jugadors de les categories inferiors, l’internacional Adrià Delgado i l’australià Mattew Rilley. Això fa que l’equip estigui encara en fase de formació de cara a l’imminent inici del campionat de lliga.

“Tenim confiança, encara que sabem que la classificació estarà cara”, diu el tècnic egarenc, Dídac Cobacho. “Hi ha un equip que està per sobre de la resta, que és el Telimar Palermo on milita un exjugador nostre com l’Agustí Pericas, I després ens trobem el Honved, que disputa la lliga hongaresa que és la més potent del món, i un vell conegut com l’Estrasburg. Penso que ens jugarem l’altra plaça amb Triglav i Valis.” El CN Terrassa es trobarà amb aquests dos equips en la doble jornada de divendres. Al matí, els egarencs tindran com a rival el Triglav Kranj i a la tarda el Valis serbi.

“Europa ens ha de servir per a la nostra lliga, per agafar ritme de cara al nostre gran objectiu que és fer un bon paper a la competició domèstica”, recorda Dídac Cobacho. “El nostre objectiu és passar aquesta fase i arribar el més lluny possible en aquest torneig.”

De moment, el CN Terrassa només ha disputat la Copa Catalunya, ja que la lliga arrenca aquest cap de setmana. Però el tècnic del conjunt egarenc considera que el seu equip arriba en un bon moment. “Estem gaudint molt amb aquest equip. És un grup que està demostrant moltes ganes. No tenim la pressió d’altres temporades, però és evident que aquestes peces noves s’han d’anar conjuntant.”

To Top