El Terrassa FC aprèn a guanyar

Dos gols en els primers deu minuts han estat claus en el desenllaç del partit

Els jugadors del Terrassa FC celebren un dels gols / Nebridi Aróztegui

El Terrassa FC ha obtingut aquest diumenge la primera victòria de la temporada, després de superar per 2 a 1 l’Atlético Saguntino al camp municipal de Ca n’Anglada. Els egarencs han resolt el partit gràcies a un gran inici, amb dos gols en els primers deu minuts que li han donat un avantatge que ha estat clau. El conjunt de Jordi López es pot centrar ara en el partit del dimecres contra el Real Unión de Irún a la Copa Federació en el qual està en joc una plaça per a la Copa del Rei.

El partit tenia una gran importància per a un Terrassa que necessitava superar el mal inici de temporada i no caure en mans del nerviosisme en les pròximes setmanes. Aquest fet s’ha deixat notar en la concentració dels jugadors, que han gestionat a la perfecció un partit que ha tingut fases molt diferenciades de bon joc i de patiment final.

El tècnic local ha mantingut la seva aposta per un esquema amb tres centrals que tan bon resultat li va donar en la Copa Federació contra l’Izarra. I l’arrencada dels locals ha estat esplèndida, superant en tots els aspectes l’Atlético Saguntino. Jordi López ha recuperat Àlex Fernández a l’equip titular i ha situat Servetti com a punta, deixant Aythami a la banqueta.

El primer gol ha arribat en el primer minut, després d’una esplèndida acció de Jordi Cano que ha culminat Servetti. El Terrassa no ha aixecat el peu de l’accelerador i en el minut 9 ha anotat el segon gol, ara de Jordi Cano després d’una nova incorporació des de la banda dreta de Diego Garzón.

Amb aquest marcador esplèndid, els egarencs han tranquil·litzat el seu estat d’ànim i han desenvolupat un futbol molt sòlid, de molta possessió i bona capacitat ofensiva. Lucas Viña, després d’una errada defensiva dels visitants, Àlex Fernández amb un xut ajustat al pal i Neeskens, en una rematada de cap, han estat a punt d’anotar el tercer gol d’un Terrassa que ha superat un rival que al minut 14 ja ha fet el seu primer canvi per intentar aturar el joc dels locals.

FOTOS | Primera victòria de la temporada del Terrassa FC

La segona part ha tingut un desenvolupament més irregular. El Terrassa, amb Aythami i David Jiménez en lloc de Jordi Cano i Servetti, ha estat a prop de fer el tercer gol en una doble oportunitat d’Aythami i David Jiménez en el minut 59. El porter Joan Ramos ha aturat el xut del canari en una gran intervenció, mentre que la rematada posterior de David Jiménez ha sortit desviada.

L’Atlético Saguntino ha anat incrementant la seva perillositat sobretot en accions a pilota aturada. En el minut 63, els valencians han tingut una doble oportunitat en el llançament d’una falta. Primer, Escudero ha rematat al pal i després Marcos Pérez ha salvat el gol en una espectacular aturada. El partit s’ha complicat a partir del minut 80, quan l’àrbitre ha castigat el Terrassa amb un penal de Lucas Viña que Leo Ramírez ha transformat.

Malgrat l’aparició dels nervis i la por a guanyar, el Terrassa ha gestionat amb encert el tram final, assegurant-se una victòria vital que ara li permet veure amb major optimisme el seu futur.