Esports

Gerard Rodríguez i Ariadna Costa, quarts a l’Europeu de tennis platja

El campionat es va disputar a l’illa grega de Creta

Gerard Rodríguez, el segon per l’esquerra a baix. Ariadna Costa, a dalt a l’esquerra

El jugador terrassenc Gerard Rodríguez, va finalitzar en la quarta posició en el Campionat d’Europa de tennis platja disputat a l’illa grega de Creta. La matadeperenca Ariadna Costa, en l’apartat femení, també va obtenir el quart lloc. Per països, Espanya va ser tercera només superada per Itàlia i França.

Gerard Rodríguez, un dels millors especialistes mundials en aquest esport, formava parella amb el canari Antomi Ramos. En l’edició anterior d’aquest campionat, els dos representants espanyols havien obtingut la medalla de bronze.

En el partit per la tercera plaça, Gerard Rodríguez i Antomi Ramos es van enfrontar a la parella italiana que formaven Doriano Beccaccioli i Diego Bollettinari. El partit es va resoldre en dos sets molt equilibrats amb un resultat de 7-5 i 7-6 pels representants italians. En les semifinals, Ramos i Rodríguez es van veure superats pels també italians Michele Cappelleti i Mattia Spotto per un marcador de 6-1 i 6-2.

Gerard Rodríguez també va competir en la modalitat de dobles mixtes. En aquest cas va formar parella amb la jugadora Sabrina López. Tant ells dos com el duet format per Antomi Ramos i Eva Fernández van arribar fins a la ronda de quarts de final.

Ariadna Costa va formar equip amb la canària Omayra Farías. La jugadora de Matadepera i la seva companya van perdre en el partit per la medalla de bronze davant una altra parella espanyola formada per Eva Fernández i Sabrina López. El partit es va resoldre amb un marcador de 6-2 i 1-6 (10-6). Fernández i López es van convertir en la primera parella espanyola en obtenir una medalla continental.

To Top