Esports

El CD Huarte navarrès, primer rival del Terrassa a la Copa Federació

El partit de setzens de final es disputarà el dimecres 28 de setembre a les 20 hores

Adri Lledó, en una acció del partit de diumenge davant del Valencia Mestalla / NEBRIDI ARÓZTEGUI

El Terrassa FC s’enfrontarà al conjunt navarrès del CD Itaro Huarte en la primera eliminatòria del grup “B” de la fase estatal de la Copa Federació. El partit es disputarà el dimecres 28 de setembre a les 20 hores a terres navarreses. Huarte és una població situada a 6 quilòmetres de Pamplona. Es tracta d’un rival que milita a la Tercera Divisió RFEF, una categoria per sota dels terrassistes.

Així ho ha determinat el sorteig que s’ha celebrat aquest dijous a les instal·lacions de la Ciudad del Fútbol de Las Rozas (Madrid). En cas de superar aquesta primera eliminatòria, que serà, com totes, a partit únic, els homes que prepara Jordi López disputarien la segona ronda a casa, al camp muinicipal de Ca n’Anglada, davant del guanyador de la ronda entre el CD Izarra navarrès i l’Atlético Monzón aragonès. Aquesta segona ronda, que serien els vuitens de final de la competició, es disputaria el dimecres dia 5 d’octubre.

Si el Terrassa FC es classifica pels quarts de final, tornaria a jugar com a visitant. El seu rival sortiria de les altres dues eliminatòries. El Real Club Unión de Irún jugarà contra el CD Náxara de La Rioja, mentre que el CD Anguiano, també de La Rioja, tindrà com a rival el CF Illueca aragonès.

El millor d’aquest grup de vuit equips es proclamarà campió del grup “B” i obtindrà la classificació automàtica per a disputar l’edició 2022-2023 de la Copa del Rei. També s’hi classificaran els campions dels altres tres grups.

Després de derrotar per penals el CF Badalona, el Terrassa FC es va classificar per a la fase estatal d’una competició de la qual el Córdoba és el vigent campió. Hi prendran part enguany 32 equips, repartits en quatre grups. Terrassencs i badalonins van ser els dos únics conjunts catalans que van accedir a disputar aquesta competició, que té com a gran premi la possibilitat de disputar la Copa del Rei.

La competició continuarà. El vencedor del grup del Terrassa s’enfrontarà al guanyador del grup “A”, format per Bergantiños, Somozas, Arenteiro, Real Avilés, Zamora, RSD Alcalá i els campions de Canàries i Cantàbria. El vencedors del grup “C” i “D” s’enfrontaran entre ells.

El sorteig d’aquest dijous ha servit per determinar tot el quadre de competició. Es van determinar els diferents rivals, així com els escenaris dels partits. Les semifinals estan previstes per al 19 d’octubre i la final es jugarà el 2 de novembre.

To Top