Esports

Rudi Reig assegura treball al davant de l’Handbol Terrassa

Rudi Reig, el nou entrenador de l’Handbol Terrassa, s’estrenarà a la banqueta terrassenca visitant dissabte a les 19.30 hores el Sant Esteve Sesrovires. El tècnic confia a assolir la salvació el més aviat possible

El barceloní de 40 anys Rudi Reig va exposar ahir el seu projecte / alberto tallón

L’Handbol Terrassa va presentar ahir a les instal·lacions de Can Jofresa el seu projecte per a la temporada 2022-2023. El club que presideix Toni Alsina va donar ahir la sortida a una temporada en la qual l’objectiu del primer equip és continuar una temporada més a la Primera Nacional, si és possible amb menys patiment que a l’anterior exercici.

La principal novetat de la plantilla és el tècnic Rudi Reig (Barcelona, 5 de gener del 1982), que arriba procedent de l’Handbol Sant Quirze, on feia de segon entrenador a la categoria de plata de l’handbol espanyol. Té 40 anys i entrena des dels 18. És tot un especialista a atraure talent de les categories inferiors. I això és precisament el que té previst fer en la seva etapa a un Handbol Terrassa que ha perdut figures tan rellevants com el lateral Christian Malmagro.

La plantilla la conformen 17 jugadors, cinc dels quals han arribat nous enguany. Es tracta del central de 18 anys Marc Puig (La Roca), el veterà lateral Edu Velasco (Sant Quirze), els extrems drets Iñigo Lacave (Sant Esteve Sesrovires) i Maxime Tessier, que arriba procedent del Laeticia Handball Nantes de la lliga francesa, i el pivot Robert Salvatella (Sant Quirze). Dels 12 jugadors restants, vuit continuen de la temporada passada i quatre han pujat del segon equip.

Després d’una pretemporada de tres setmanes que ha acabat amb un positiu balanç de tres victòries i dues derrotes, l’Handbol Terrassa s’estrenarà al grup “D” de la lliga de Primera Divisió masculina dissabte a les 19.30 hores a la pista del Sant Esteve Sesrovires, exequip de Lacave.

Al club, tothom té clar que la permanència és el gran objectiu d’aquesta temporada. El substitut de Magí Serra es mostra optimista pel que fa a la plantilla de la qual disposa. “Ens hem preparat a consciència per al partit de dissabte, tot i que no hem tingut massa temps per tal que els jugadors adquireixin els diferents sistemes que vull utilitzar. Calculo que fins al mes de gener no es veurà el joc que a mi m’agrada. Fins llavors, però, hem de competir el millor possible i sumar els màxims punts possibles”, assenyala Reig. I afegeix: “La temporada passada, l’equip es va salvar a les darreres jornades. Enguany, intentarem fer-ho abans i tenir més tranquil·litat. L’equip és molt jove i tenim menys experiència que la temporada passada, però confio molt en els meus jugadors. Estan molt motivats i tenen moltes ganes de fer una gran temporada”, comenta l’entrenador.

Eludir les dues darreres places

Aquest exercici, el nivell de la lliga és més alt. S’han incorporat equips com el Sarrià de Ter o l’Esplugues, que venen de Segona Divisió. Només els dos últims perdran la categoria, mentre que els dos primers classificats disputaran les fases d’ascens. “Intentarem practicar un joc més diversificat, que sigui atractiu per al públic i també per als jugadors. Vull que s’ho passin bé jugant. Tant de bo el públic ens acompanya”, diu el tècnic.

Cristian Serrano: “Caldrà lluitar molt per salvar-nos”

Un dels jugadors més veterans de la plantilla és Cristian Serrano (28 anys), que ha jugat 10 temporades al primer equip. “Hem tingut altes i baixes, però ens estem trobant molt còmodes amb els mètodes del nou entrenador i esprem fer una bona temporada”, assenyala. I afegeix: “Caldrà lluitar molt per salvar-nos. Aquesta és una lliga molt competitiva. Serà clau sumar punts a casa”, diu. Per a ell, els rivals més perillosos són Esplugues, Sarrià i La Roca.

To Top