Cultura i Espectacles

El musical “¡Chakapum!” té 6 nominacions als Premis Teatre Musical

L’espectacle té al cantant terrassenc Litus com a protagonista masculí

Una escena del musical que es va estrenar al Teatre Tivoli

El musical “¡Chakapum!”, que el cantant terrassenc Litus fa de protagonista en el rol masculí, té 6 nominacions als Premis Teatre Musical. L’espectacle, que es va estrenar aquest juliol al Teatre Tívoli de  Barcelona, està nominat al millor musical de gran format, al millor intèrpret en el personatge masculí (Litus), a la millor direcció escènica, a la millor direcció musical, a la millor coreografia i al millor llibret.

Chakapum!” és un espectacle que s’acaba convertint en tota una festa. El musical, que és un homenatge a la rumba catalana, arrenca a partir d’un record d’infantesa de l’artista terrassenc, per desembocar en un recorregut frenètic per la seva vida a ritme de rumba, rock i alguns temes propis.

Darrere el ritme de “¡Chakapum!” s’amaga un recorregut vital molt emocionant, i és que l’espectacle és un viatge ple de moments emotius que passa per llocs com Cuba i Terrassa.

Més enllà de la seva història personal, Carles Ruiz Bosch (Litus) intercala a l’escenari records de la seva vida amb un repàs per l’evolució de la rumba catalana, sota la direcció musical de Pablo Novoa i una partitura que reinventa clàssics d’icones com Peret, Gato Pérez o Los Amaya. A més, introdueix al musical temes d’artistes com David Bowie o ACDC.

Els amants de la música tenen l’entreteniment i el ritme assegurat, i és que les notes no paren en cap moment de la funció. Encara que no sigui un espectacle intencionadament interactiu, tot el públic es va bolcar de ple en l’estrena del musical.

El musical “¡Chakapum!” té 6 nominacions als Premis Teatre Musical
To Top