Cultura i Espectacles

Jazz informal al Cafè de l’Aula

La sala reobre la programació de tardor

Òscar Font i Artur Regada lideren el Hot Quartet

El Cafè de l’Aula engega avui, dissabte, la nova temporada de concerts de jazz. Avui dissabte (22.30 hores) presenta el projecte d’Hot Quartet liderat per Òscar Font (trombó i veu) i Artur Regada (contrabaix i veu) que té punt de partida jazzístic, però que ha anat evolucionat ca a un espectacle proper al cabaret musical o show humorístic.

La proposta del quartet ha estat trencar amb el típic concert de jazz tal com el coneixem, obrint la porta a intrusions estilístiques, sovint poca-soltes, que instal·len a l’espectador en un terreny musical on l’humor, la nostàlgia i la disbauxa musical representaran una contínua sorpresa. Així doncs, el concert s’inicia de forma convencional pel tarannà dels músics i les situacions que es crearan, canviaran la dinàmica musical cap a un terreny inesperat.

Òscar Font i Artur Regada estaran acompanyats per Jordi Griso, al piano i a la trompeta i Oriol González, a la bateria i washboard. Tant Font i Regada són músics molt coneguts del panorama jazzístic perquè estan molt presents a la temporada de la Nova Jazz Cava.

Jazz informal al Cafè de l’Aula
To Top