Esports

Sant Gabriel, CN Terrassa i Sant Andreu, guanyadors del torneig del CN Terrassa

El torneig es va desenvolupar amb un gran èxit de públic després de dos anys sense celebrar-se

CE Sant Gabriel, CN Terrassa i Sant Andreu van ser els guanyadors del 28è Torneig de Futbol Base del CN Terrassa. Després de dos anys sense poder-la celebrar per la pandèmia, la competició va tenir molt públic. El Sant Gabriel va aconseguir el títol en categoria cadet per “goal average” després de guanyar el CN Terrassa (0-5) i d’empatar a zero contra el Júnior. El conjunt de Sant Cugat va acabar segon en derrotar els amfitrions per 1 a 4.

D’altra banda, el CN Terrassa va assolir un triomf històric en categoria infantil en vèncer els dos partits que va disputar. Va batre el Sant Gabriel per 2 a 1 i va superar la Damm per 4 a 3. L’equip cerveser va classificar-se segon després d’empatar a un gol contra el Sant Gabriel. A diferència de les categories cadet i infantil, que van desenvolupar-se en format triangular, la categoria aleví va aplegar sis equips que van enfrontar-se en dues fases. En primer terme, va celebrar-se una lligueta de tots contra tots i, posteriorment, vam jugar-se tres partits per definir la classificació final.

El primer i segon de la fase de grups van disputar la final, el tercer i el quart classificat van jugar el partit per la tercera posició i el cinquè i sisè classificat van afrontar el partit per la cinquena plaça. El Sant Andreu va vèncer per penals a la final després d’empatar a zero contra la Damm. Els andreuencs van arribar-hi després de tancar la primera fase guanyant Damm (1-0), CN Terrassa “B” (1-4), Parets (0-4) i Girona (2-4) i d’un empat a zero contra el CN Terrassa.

La Damm havia superat CN Terrassa “B” (1-5), CN Terrassa (0-1) i Parets (7-0) i havia empatat a dos contra el Girona. En el partit pel bronze, el Girona va derrotar el CN Terrassa per 2 a 0. En el duel per la cinquena plaça, el CN Terrassa “B” va desfer-se del Parets per penals després d’empatar a tres.

To Top