Simo debuta amb el primer equip de l’Espanyol a San Mamés

Havia anat convocat en les tres jornades anteriors però es va estrenar diumenge

El jove central de 17 anys Simo, en una acció del partit davant l'Athletic Club / RCD ESPANYOL

Un altre futbolista terrassenc va debutar diumenge a la Primera Divisió del futbol espanyol. Es tracta del central espanyolista Wassim Keddari, conegut futbolísticament com a Simo. El jove jugador de l’Espanyol juvenil ha entrat en totes les convocatòries del tècnic Diego Martínez, però a la quarta jornada, al camp de l’Athletic Club, va aconseguir estrenar-se. Fins ara, havia entrat a les convocatòries al camp del Celta (2-2), a casa amb el Rayo Vallecano (0-2) i de nou a casa amb el Real Madrid (1-3). En el segon desplaçament de la temporada, a Bilbao, va produir-se l’esperat debut.

El terrassenc de 17 anys (va néixer el 2 de gener de l’any 2005) actua en la posició de defensa central. Va saltar a la gespa de San Mamés al minut 60 en substitució de l’albanès Keidi Bare, que havia entrat al descans però va acabar lesionat. Va poder gaudir de la seva primera mitja hora a la màxima categoria del futbol espanyol amb el primer equip de l’Espanyol. I ho va fer en un dels escenaris mítics, el Nou San Mamés.

Simo, que va lluir el dorsal 28, va estrenar-se amb la primera victòria de la temporada. L’Espanyol va guanyar per 0 a 1 gràcies al gol de l’exblaugrana Martin Braithwaite al minut 83. Va debutar al Jabac, porta 7 temporades a l’Espanyol i ha renovat fins l’any 2026.