Esports

Actuació notable del CN Terrassa en la Tàrraco d’aigües obertes

Mario Guillén va acabar cinquè i Albert Puig setè

Foto de família dels participants en aquesta prova

El CN Terrassa va quallar una actuació notable en la VII Tàrraco Aigües Obertes – Travessia Les 5 Platges, prova inclosa en el Circuit Català de Travessies d’Estiu que va celebrar-se diumenge passat.

En la travessia mitjana, sobre una distància de 2.000 metres, el club va classificar dos nedadors en el “top ten”. Mario Guillén va ser cinquè amb una marca de 25’22” i Albert Puig va obtenir el setè lloc amb un temps de 25’36”. En categoria femenina, Esther Garcia va acabar 20a amb un registre de 36’36”.

Mario Guillén va repetir cinquena posició en la travessia gran, que va disputar-se sobre una distància de 4.100 metres. Va aturar el crono en 52’00”, fita que li va proporcionar la victòria en la categoria màster B. Joaquim Lloberas va ser 11è de la general i tercer de la categoria màster B amb 56’45”, mentre que Xavier Guamis va ocupar la 67a plaça de la general i la tercera de la categoria màster D amb un registre d’1.21’11”. En l’apartat femení, va sobresortir Sònia Rojas, que va assolir el vuitè lloc de la general i el primer de la categoria màster “B” amb una marca d’1.03’41”.

To Top