Terrassa

El cementiri de Terrassa incorpora un espai per fer cerimònies a l’aire lliure

Ocupa un terreny de 250 metres quadrats adjacent al tanatori, amb capacitat per acollir una vuitantena de persones assegudes

El cementiri municipal de Terrassa ofereix a la ciutadania un nou espai per poder acomiadar o recordar els seus familiars difunts a l’aire lliure. Gestionat per Funerària de Terrassa, el nou espai porta el nom de Jardí, es troba a l’exterior del tanatori de la carretera de Montcada i compta amb una gran carpa.

Des de l’empresa municipal destaquen que es tracta d’una proposta” innovadora i única en el territori”, que ofereix a les famílies un entorn diferent i envoltat de natura on celebrar cerimònies personalitzades.

El Jardí ocupa un terreny de 250 metres quadrats adjacent al tanatori, amb capacitat per acollir una vuitantena de persones assegudes. Tot el mobiliari, tant els bancs com la tarima, són de fusta i la instal·lació està coberta en la seva totalitat per una gran carpa de color natural.

Com el seu nom indica, el Jardí s’aixeca sobre un terra de gespa i està envoltat de vegetació.

El tinent d’alcalde de Serveis Generals i Govern Obert i president de Funerària de Terrassa, Isaac Albert, destaca que “el nou espai estarà a disposició de tothom que tingui el desig d’acomiadar una persona estimada d’una manera única. L’entorn a l’aire lliure convida a dissenyar cerimònies personalitzades, perquè la vivència sigui més especial. Es tracta d’una iniciativa innovadora i única al territori, que confirma el camí d’innovació i excel·lència que està transitant Funerària”.

Aquest nou espai  per fer cerimònies se suma a una oferta del complex funerari municipal que compta també amb el temple multiconfessional en el recinte del cementiri i l’oratori situat a l’interior de l’edifici del tanatori.

To Top