Esports

Claudia Villalba, subcampiona de Catalunya de gimnàstica

Destacada actuació del Gimnàstic Terrassa al campionat celebrat a Vic

Claudia Villalba, a l'esquerra, i Clara Navarro

La gimnasta egarenca Claudia Villalba, del Club Gimnàstic Terrassa, s’ha proclamat subcampiona absoluta de Catalunya, després de signar una excel·lent actuació en el campionat disputat a Vic. Villalba, a més del segon lloc a la classificació general, va obtenir la medalla d’or en la modalitat de barra i la de plata en terra i salt. La seva companya Clara Navarro va finalitzar en el cinquè lloc de la classificació i va aconseguir la medalla de bronze en asimètriques.

Oriol Rifà

Pel que fa a la categoria masculina, Oriol Rifà va brillar en la categoria júnior. El gimnasta egarenc va finalitzar en la segona posició de la classificació general i es va penjar la medalla d’or en la modalitat de cavall d’arcs, la plata en anelles i el bronze en barra fixa.

En altres nivells, cal destacar el tercer lloc a nivell 5 assolit per Laura Garcia, seguida de molt a prop per Victoria Valeros, en quarta posició. Noa Muniesa va ser setena i Noa Granados desena. Per aparells, Laura Garcia va aconseguir l’or en asimètriques, i Victoria Valeros el bronze en barra d’equilibri. En nivell 4, Claudia Boada, cinquena a la general, va obtenir la medalla de plata en l’aparell de salt, i Júlia Camps va fregar el podi en barra. En nivell 3, Ariadna López va finalitzar onzena en la general. En nivell 1, Sofia Boada va assolir l’or en asimètriques i Xiana López va finalitzar en dotzena posició.

En el capítol masculí, cal destacar l’actuació de Jan Carretero en nivell B2, plata en paral·leles i sisè a la general. En P1, Àlex Castañer va pujar al podi en tercera posició, i va obtenir l’or en anelles i la plata en cavall d’arcs. Jordi Catalan va finalitzar en sisena posició, amb plata en anelles i paral·leles.

To Top