Terrassa

Serhs continuarà fent el servei del menjador escolar fins al desembre

L’Ajuntament segueix esperant la resolució dels recursos presentats

Serhs continuarà amb la gestió del menjador escolar públic

El govern municipal ha donat llum verda a prorrogar a l’empresa Serhs el servei del menjador escolar dels centres d’infantil i primària de Terrassa fins al mes de desembre. El motiu de la nova pròrroga és perquè encara no hi ha una resolució del tribunal sobre els recursos presentats contra l’adjudicació d’aquesta prestació a Fundesplai. L’empresa Serhs va ser una de les que va presentar recurs davant el Tribunal Català de Contractes del Sector Públic. També ho va fer Mediterranea de Catering.

Així ho ha explicat aquest dilluns al migdia la regidora d’Educació, Teresa Ciurana, a la comissió informativa de Cicles de la Vida prèvia a la celebració del ple d’aquest mes de juliol que serà el dia 22 de juliol. Ciurana ha manifestat que “aprovem la continuïtat del contracte a Serhs perquè no sembla que la resolució es pugui emetre aquest mes i, per tant, cal tenir garantit el servei amb el retorn a l’escola el 5 de setembre”. La regidora ha afegit que “de moment allarguem el contracte fins al desembre d’aquest any, tot esperant que la resolució pugui arribar aquest últim trimestre”.

Durant la comissió, Ciurana també ha informat que el fet d’implantar l’Infantil 2 (I2) ha comportat un increment de la demanda a les escoles bressol municipal, concretament en 70 places. Per donar resposta, l’Ajuntament ha obert tres aules més, dues a l’escola Tabalet i una altra a Soleia. També té previst obrir-ne una més a Moisès si fos necessari d’aquí al setembre.

Les incògnites del menjador escolar

Serhs continuarà fent el servei del menjador escolar fins al desembre
To Top