Ja tenim aquí l’inici del Mundial de Hockey Femení, que es disputa de l’1 al 17 de juliol a les seus de Terrassa i Amstelveen (Països Baixos). Es tracta d’una competició internacional que la ciutat egarenca espera amb moltes ganes, ja que fa 50 anys, des del Mundial Masculí de 1971, que Terrassa no organitza una Copa del Món. MGS Assegurances serà un dels patrocinadors de l’esdeveniment esportiu, i des de l’asseguradora es mostren molt orgullosos de col·laborar en aquest prestigiós torneig, que la companyia ha promocionat amb diverses accions al carrer els caps de setmana, per tal que els més petits juguessin a hockey. En clau competitiva, les “redsticks” s’enfronten al Canadà al partit inaugural, a Argentina en el partit més complicat “a priori” i, tancant la primera fase, contra Corea del Sud.
L’origen del hockey a Terrassa el trobem l’any 1910, importat pels joves estudiants fills d’empresaris egarencs que havien anat a estudiar a Anglaterra, país que en aquesta època era un referent tant industrial com esportiu. La relació entre MGS i la ciutat de Terrassa és gairebé tan històrica com el propi hockey a la ciutat egarenca. MGS obre la seva primera oficina a Terrassa el 1923, ocupant la primera planta de l’edifici entre la Rambla d’Ègara i el Portal de Sant Roc, damunt del llavors mític bar “La Polar”. El 1968 les oficines de MGS es traslladen a la seva actual ubicació a la Rambla d’Egara, 291, en el recentment construït “Edifici Miriam”. Per tant, podem parlar de 99 anys d’història ininterrompuda de MGS a Terrassa, una trajectòria quasi centenària convivint amb els seus ciutadans, formant part del progrés i de la transformació de la ciutat i sempre donant servei als seus assegurats.
I, com no podia ser d’altra forma, MGS, com a patrocinador oficial de la Reial Federació Espanyola de Hockey (RFEH), col·labora, i ho farà també al Mundial, amb una iniciativa tan especial com és el Hockey Plus. Aquest és un programa social d’inclusió en el hockey, dissenyat per a persones amb discapacitat funcional i intel·lectual que té com a objectiu “la inclusió de persones amb discapacitat física o intel·lectual en l’esport”, és a dir, incorporar una categoria més i normalitzar les seves relacions amb el seu entorn quotidià.
L’esport en equip representa un excel·lent camp de socialització i un desafiament que afavoreix la plena integració social a través de la convivència entre les persones que formen part de l’equip. La pràctica del hockey permet desenvolupar plenament emocions en un entorn sa i familiar: esforç, desitjos, somnis, frustracions, necessitats, ganes de millora, etc. Tot això i molt més ho podem viure des de l’1 de juliol, i des d’aquestes línies animem a tothom qui vulgui viure aquest espectacle a acudir a l’Estadi Olímpic, comprant les entrades a www.terrassa2022.com per a gaudir del millor hockey femení del món.