Esports

Juli García, nova responsable del Terrassa FC femení

Desenvoluparà també la tasca d’entrenadora del primer equip femení

Juli García, nova entrenadora i responsable del Terrassa FC femení

La barcelonina Juli García ja és la màxima responsable del Terrassa FC femení i entrenadora del primer equip femení terrassista en substitució d’Ezequiel Segura i Jose Antonio Ruiz, respectivament. Juli García Villar (1 de gener del 1988) es converteix en la primera entrenadora del primer equip femení del Terrassa FC i nova coordinadora de l’àrea del futbol femení terrassista.

Amb experiència com a tècnica a equips com el RCD Espanyol, el CE Seagull, la Fundació Marcet, el CF Damm i el CF Montañesa, entre d’altres,  Juli García arriba al club terrassista per dirigir el primer equip femení 2022-2023 a Preferent i per ser la màxima responsable del Terrassa femení i tots els equips que formen part de les categories inferiors.

Graduada en Ciències de l’Activitat Física i l’Esport i Màster en Preparació física, prevenció i recuperació de lesions al futbol, és especialista universitària en coaching esportiu, té el nivell III en futbol i és professora de la FCF, entre d’altres estudis i formacions acadèmiques.

En els pròxims dies, el club anunciarà la resta del cos tècnic que formarà part del Terrassa FC femení 22-23.

To Top