Esports

El Gimnàstic Terrassa es classifica per a la final de la Liga Iberdrola

És la primera vegada que obtenen aquest èxit

Les components del Gimnàstic Terrassa en aquesta segona jornada

Històrica classificació del Gimnàstic Terrassa per a la “Final a quatre” de la Liga Iberdrola de clubs de gimnàstica artística en categoria femenina, èxit que ha assolit per primera vegada des de la creació d’aquesta competició. El conjunt egarenc va finalitzar en la sisena posició de la segona jornada, disputada a Gijón. En la primera jornada les egarenques van ser terceres. Les puntuacions obtingudes en les dues dates competitives han atorgat el Gimnàstic el quart lloc de la general i la presència a la jornada final on l’objectiu serà obtenir una plaça en el podi malgrat el potencial d’uns rivals amb un planter complert de gimnastes sèniors i en alguns casos amb reforços exteriors.

Aquesta segona jornada del campionat decidia els finalistes, els descensos i les promocions. Les terrassenques competien amb només dues gimnastes sèniors, Clàudia Villalba i Clara Navarro, acompanyades d’un excel·lent conjunt de joves promeses. La competició de les terrassenques en aquesta jornada va ser més irregular, penalitzades sobretot per algunes errades en el seu primer aparell, les asimètriques, que les situava en darrera posició a l’inici de la competició. Però així i tot van remuntar posicions en posteriors aparells i gràcies a una major regularitat van finalitzar sisenes de la jornada, a tocar del cinquè lloc.

La millor puntuació la va aconseguir Clara Navarro, amb Clàudia Villalba a tocar. Les van seguir Victoria Valeros, que també va competir en els quatre aparells. Valeros encapçala el grup de gimnastes més joves, juntament amb Claudia Boada, Noa Granados, Laura Garcia i Abril Puig, que malgrat la seva joventut sempre donen un rendiment magnífic. En aquesta competició, a conseqüència de la lesió d’Iris Espigares, recentment operada dels lligaments del peu, i Laura Gamell, encara convalescent de la seva operació de genoll, ambdues sènior, l’equip ha estat reforçat per dues gimnastes emergents també molt joves, Lucia González i Ariadna López, que en aquesta ocasió no van arribar a intervenir.

El CGE Les Moreres ha encapçalat la classificació final amb 25 punts, seguit del Xelska Illes Balears amb 24 i de l’Egiba amb 23. El Gimnàstic ha sumat 14 punts, per davant de Salt i La Sallès Gràcia amb 12 i Los Cantos i Gym-Val amb 3 cadascun.

El Gimnàstic Terrassa es classifica per a la final de la Liga Iberdrola
To Top