L’empresa de recerca de feina santcugatenca Redarbor, líder a Amèrica Llatina, on opera principalment sota la marca Computrabajo, va elevar el 2021 un 40,6 % els seus ingressos respecte al 2020 (any marcat per la crisi de la Covid-19), fins a situar-se en els 30,8 milions d’euros. Per aquest 2022 preveu facturar un 45 % més.
Són dades que ha compartit en una entrevista amb Efe el fundador i conseller delegat de l’empresa, David González, poques setmanes després d’anunciar l’adquisició d’InfoJobs Brasil. El grup va informar a finals de març que havia adquirit la participació del 76,2% d’InfoJobs Brasil a Adevinta ASA (ADE) a través de la seva filial Computrabajo Holding i va passar a controlar el 100% del negocio.
Amb oficines a Mèxic, Colòmbia, Perú, Xile, Argentina, Guatemala i Brasil, a més de la seva seu central a Sant Cugat del Vallès, Redarbor dona feina a unes 450 persones i preveu augmentar la plantilla en els propers mesos, si bé González no ha avançat previsions en aquest sentit. Del total d’empleats, 130 treballen a la central catalana, on principalment es duu a terme una tasca de desenvolupament digital, mentre que les oficines a l’estranger es dediquen sobretot als serveis d’atenció al client.
El màxim directiu de la companyia no descarta noves adquisicions, si bé ara centrarà el seu creixement en l’activitat orgànica, i ha obert la porta a cotitzar algun dia en borsa, com ja fan empreses similars com la polonesa Pracuj i la nord-americana ZipRecruiter .
Un dels punts forts de Redarbor, segons González, és que a més de facilitar la recerca de feina per internet ofereix a grans empreses programes de programari de selecció de personal, amb programes de subscripcions mensuals, cosa que no han explorat gaires dels seus competidors. Les pàgines de Redarbor les usen 34 milions de persones cada mes, que fan un total de 176 milions de visites. El grup gestiona 94 milions de candidats registrats i compta amb més de 100.000 empreses amb ofertes de feina actives.