Esports

L’Egara goleja 8-1 el Post i es planta a semifinals

El conjunt de Ramon Sala disputarà diumenge a les 12 la semifinal d’aquesta EHL Ranking Cup

Xavi Gispert, defensat per Maximulian Scholz en el duel de quarts de final d'aquest divendres / Lluís Clotet

El Club Egara ha fet bons els pronòstics i s’ha desfet per 8 gols a 1 del Post SV austríac al primer duel dels quarts de final de l’Euro Hockey League Ranking Cup que se celebra fins dilluns a les instal.lacions del Pla del Bon Aire.

Els de Ramon Sala s’enfrontaran en semifinals diumenge a les 12 hores davant del Rotterdam. El conjunt neerlandès s’han imposat per 6 a 0 al Three Rock Rovers irlandès en el segon duel de quarts. La gran final es disputarà dilluns a les 16.15 hores, mentre que el duel per la tercera i quarta posició començarà, també dilluns, a les 14 hores.

El Club Egara s’ha desfet dels vienesos per la via ràpida. Al descans manava ja per 4 a 1 i havia llançat nou penals. N’ha acabat executant 14, dels quals n’ha transformat tres. Els de Viena han disposat de només 2 llançaments i n’han transformat un.

Marc Recasens ha anotat dos gols en els primers quatre minuts en sengles llançaments directes de penal-córner. Peter Kaltenböck ha retallat distàncies pels austríacs i el primer quart sha tancat amb 2 a 1.

L’Egara ha continuat amb el seu monòleg al segon quart. Al minut 18, després de dos penals, Xavi Gispert ha fet el 3 a 1 d’atroke. Dos minuts després, un Lluís Mercadé que s’ha retirat lesionat amb un cop al nas, ha fet el quart gol en rematar a l’aire una centrada de Xavier Aguilar.

El tercer quart ha seguit amb asfixiant domini dels de Ramon Sala. Martí Soler i Àlex Gil, aquest de penal, han situat el 6 a 1 a l’electrònic davant d’un Post manifestanent impotent.

El quart període ha sobrat. Els dos darrers gols del partit (n’haguéssin pogut arribar més) els han anotat Xavi Gispert amb una espectacular rematada de revés al calaix i Nacho Prat amb un xut ras i centrat de revés. Diumenge a les 12, el Club Egara buscarà un lloc a la final davant del Rotterdam, un dels millors conjunts dels Països Baixos.

To Top