Esports

L’Egara goleja el Barça i el CD Terrassa perd amb el Club de Campo

Queden només dues jornades per tancar la lliga regular

Còmoda victòria a casa per 6 gols a 2 del conjunt d'Albert Massaguer / LLUÍS CLOTET

Ja sense opcions per al Club Egara ni pel CD Terrassa, a l’antepenúltima jornada de la liga femenina de Divisió d’Honor de hockey, les del Pla del Bon Aire han guanyat per 6 a 2 davant del cuer, el Barça, a cas. Les de Les Pedritxes han caigut per 3 a 0 al camp del líder i vigent campió, el Club de Campo.

Carola Salvatella ha signat un “hat-trick” davant del Barça. Carla Gómez, Berta Muñoz i Berta Bonastre han completat la golejada.

A Madrid, el conjunt de Néstor Llobet ha fet un partit molt digne amb el Club de Campo. Amparo Gil ha fet l’1 a 0 al minut 5, però les de Les Pedritxes han aguantat fins als deu minuts finals, quan Bea Pérez i Sara Barrios han certificat el triomf local.

Egara i Terrassa jugaran el diumenge 24 d’abril la penúltima jornada de lliga. S’acomiadaran de la temporada amb el derbi que els enfrontarà el dia 1 de maig.

A falta de dues jornades, estan ja definits els quatre equips que disputaran els dies 7 i 8 de maig a Madrid el “play-off” pel títol: Club de Campo, Complutense, Polo i Júnior.

To Top