Cultura i Espectacles

El Reina Victòria obre la porta a concerts

L’emblemàtic bar-pub vol promocionar el talent jove

El guitarrista Andrés Hindoque inaugura la programació el diumenge

Estava previst abans de la Covid i es va truncar. Ara, que respirem una mica més tranquils, surten les iniciatives en espera. Una d’elles està relacionada amb el popular bar o pub Reina Victòria, de La Rasa, que estrena una oferta musical per promocionar els joves músics amb talent que hi ha Terrassa. L’oferta de concerts tindrà lloc cada diumenge a partir de les 20 hores i s’amplia amb dues Jam session setmanals, els dimarts (20 hores) i els diumenges quan acabi la formació artística.
El primer cartell d’abril ja està tancat.

El programa s’inaugura aquest diumenge amb un concert del guitarrista Andrés Hidoque, músic de pop i rock experimental, que farà la presentació del que serà el seu primer disc en un format íntim acompanyat de bateria i percussió. La taquilla és a la inversa. Una setmana després, el dia 10 d’abril, es desplegarà el “show” de Marshall PRD i Niswolf que correspon als noms artístics de dues joves promeses de la música urbana de la ciutat.

El tercer diumenge d’abril, el 17 d’abril, no s’ha previst res donat que és dins de Setmana Santa. A la tornada, el dia 24, hi haurà el concert de Xiquito Pérez, cantautor de prop rok que debutarà en el seu primer directe i que ja té totes les localitats exhaurides. I s’ha avançat el de l’1 de maig que serà amb Sin noticias de Alícia.

Plataforma i estils diversos

La programació té com a gestora a Paula Vives, formada en gestió i organització cultural, que ha manifestat que “estem molt il·lusionats d’obrir una nova oferta musical a la ciutat, especialment el diumenge a la tarda que no hi ha gran cosa per escollir. I fer-ho a més en el pub Reina Victòria, que és un espai molt emblemàtic de Terrassa, ens ve molt de gust”. A l’hora de triar, Vives diu que el criteri principal és que “siguin músics i artistes de Terrassa, sobretot joves, per donar una oportunitat de fer directes en qualsevol estil musical”.

El Reina Victòria obre la porta a concerts
To Top