Terrassa

Nou projecte del xef terrassenc Marc Ribas

El cuiner posa en marxa un campus d’estiu

El cuiner Marc Ribas / Alberto Tallón

El cuiner de Terrassa Marc Ribas estrena projecte. Més enllà dels restaurants que dirigeix i de la divulgació que fa de la gastronomia des del programa “Cuines” de TV3, el xef egarenc s’endinsa en el món de la infància amb la creació, junt amb el seu equip, del Campus de cuina Brutal, un campus d’estiu dirigit a nenes i nens de Catalunya d’entre 8 i 16 anys.

Segons expliquen els organitzadors, l’objectiu del campus és posar en valor els productes i productors del territori, a través de l’entreteniment i la formació. Així es parlarà de la cuina catalana, el consum de productes locals, el coneixement dels mateixos i com contribueixen a la sostenibilitat del planeta, així com del sector. A més, també es fomentarà el treball en equip propi de la cuina.

Marc Ribas s’encarregarà de la línia gastronòmica, mentre que la Fundació Pere Tarrés ho farà del lleure, i l’escola d’hoteleria Joviat,  del pla acadèmic. El projecte comptarà amb el suport de Girona Excel·lent i del Cluster Gourmet Català i alguns dels seus productors.

Els participants passaran vuit dies en una casa de colònies situada a Vilobí d’Onyar, des de la qual faran excursions a alguns dels productors més propers, classes de cuina al foodlab de Riudellots, i activitats de lleure.

L’Hospital Clínic donarà suport al campus posant a disposició el seu departament de nutricionistes perquè es tinguin en compte hàbits saludables, i tots els àpats diaris plantejats siguin nutricionalment equilibrats.

La samarreta oficial d’aquesta primera edició del Campus de cuina Brutal es podrà trobar en línia. Tots els beneficis es destinaran a la recerca i investigació dels trastorns alimentaris infanto-juvenils del mateix Hospital Clínic.

El 14 d’abril s’obriran les inscripcions per a aquesta primera edició del campus, que se celebrarà del 3 al 10 de juliol.

Nou projecte del xef terrassenc Marc Ribas
To Top