Esports

Doble enfrontament d’Espanya contra Alemanya

La Federació Internacional anuncia canvis en el format de la Pro League

La selecció espanyola de hockey disputa dos partits aquest cap de setmana contra Alemanya corresponents a la FIH Pro League masculina. Els dos encontres es disputaran a la ciutat de Mönchengladbach. Aquest dissabte el partit començarà a les 16.30 hores. El diumenge serà a les 14.30.

El conjunt dirigit per Max Caldas comptarà amb la participació de set jugadors terrassencs. Espanya presenta un balanç d’una victòria i tres derrotes en aquesta competició, mentre que el conjunt alemany ha guanyat 4 partits i ha sortit derrotat en dues oportunitats. Amb aquest balanç ocupa la tercera plaça de la classificació. Espanya és penúltima.

Per altra banda, la Federació Internacional ha anunciat canvis en el model del calendari d’aquesta Pro League de cara al pròxim exercici, que es disputarà entre el 28 d’octubre de 2022 i el 5 de juliol de 2023,

S’ha previst que els partits es disputin en una sèrie de blocs de dates concentrades per ajudar en la planificació de competicions internacionals i nacionals. En elles es jugaran “mini-torneigs” on diversos equips es reuniran en un mateix lloc per jugar dos partits entre ells.

Un dels objectius principals és que augmenta el nombre de dates disponibles per a les competicions de clubs. Els partits d’aquesta edició tindran lloc als següents països: Austràlia, Argentina, Bèlgica, Anglaterra, Índia, Holanda i Nova Zelanda.

Doble enfrontament d’Espanya contra Alemanya
To Top