Terrassa

L’Ajuntament de Terrassa rep el Premi VETS 2021 a la Iniciativa Pública

Per la seva tasca a favor dels animals

L’Ajuntament de Terrassa i el de Sabadell han estat distingits pel Col·legi Oficial de Veterinaris de Barcelona (COVB) amb el Premi VETS a la millor iniciativa pública per les seves campanyes adreçades a fomentar la tinença responsable d’animals.

El regidor de Benestar Animal i tinent d’alcalde de Drets Socials, Noel Duque, va recollir aquest dimarts al vespre el guardó, que s’ha atorgat en el marc de la segona edició dels Premis VETS que organitza el (COVB).

El premi que han rebut els Ajuntaments de Terrassa i Sabadell vol reconèixer la tasca que les administracions públiques duen a terme a favor dels animals, així com la conservació dels ecosistemes i el medi ambient.

D’entre les accions que el COVB ha valorat de l’Ajuntament de Terrassa destaca la pintada de petjades en zones d’alt indici d’atropellament i circulació d’animals, la campanya d’acollida temporal en període de fred, la campanya de recollida d’abrics per als animals del Centre d’Atenció d’Animals Domèstics (CAAD) o la Festa dels Animals, que enguany ha celebrat la seva segona edició.

To Top