Esports

Bategen el camp de Les Fonts amb el nom d’Artur Travesa

La instal·lació la gestionen la Unión Deportiva Les Fonts i el Club de Rugbi Carboners de Terrassa

Aspecte del camp municipal de Les Fonts

La junta de portaveus municipal celebrada aquesta tarda ha acordat, amb el suport de tots els grups municipals, la denominació del camp municipal de Les Fonts amb el nom de camp municipal Les Fonts – Artur Travesa, en agraïment i reconeixement al fundador i president d’honor de la UD Les Fonts, mort divendres passat, per la seva contribució al desenvolupament i al creixement de la ciutat en diferents àmbits. Atès que el camp de Les Fonts és un equipament de titularitat municipal, i que aquesta proposta contribuirà al reconeixement per part de les generacions posteriors de l’empremta que Artur Travesa ha deixat al barri de Les Fonts i al conjunt de la ciutat, els grups municipals de l’Ajuntament han pres aquesta decisió per unanimitat. La instal·lació la gestionen la Unión Deportiva Les Fonts i el Club de Rugbi Carboners de Terrassa. Així, la instal·lació prendrà el nom del que va ser fundador de la Unió Esportiva Les Fonts, president de l’entitat durant 54 anys i posterior president d’honor del club.

Artur Travesa Solsona (Barcelona, 15 de juliol de 1928 – Terrassa, 18 de març de 2022) va ser una persona de referència dins el teixit associatiu i esportiu de Terrassa, especialment a través de la feina desenvolupada al llarg dels anys al barri de Les Fonts i de la seva vinculació al club de futbol del barri. Va ser el principal impulsor del club, l’any 1967, un dels artífex del seu manteniment en els darrers anys i persona clau en la construcció del nou camp de Les Fonts. Aquest equipament va entrar en funcionament el passat mes de setembre per convertir-se en un espai esportiu de referència per al districte 7.

Altres reconeixements

A dia d’avui, la ciutat compta ja amb diversos equipaments públics que porten el nom de personalitats que, amb la seva trajectòria vital i professional, han marcat la història de la ciutat i del país. Aquest és el cas d’equipaments com el Casal de la Gent Gran Anna Murià, el Casal Cívic Francisca Redondo, l’Estadi Municipal Martí Colomer, el Vapor Universitari Josep Maixenchs o alguns espais específics que porten el nom de personalitats destacades, com pot ser la sala Àngels Poch al Teatre Principal, la sala Josep Maria Satorras a la Biblioteca Central de Terrassa o la Sala Elisea Casanovas a la Casa Soler i Palet.

To Top