El Club Egara derrota el Taburiente per 1 a 0

L’equip de Néstor Llobet, sense opcions de lluitar pel títol

Aina Villoro, en una acció ofensiva del partit d'aquest dissabte / LLUÍS CLOTET

Cara i creu pet als equips egarencs a la tretzena jornada de la lliga de Divisió d’Honor femenina de hockey. El Club Egara s’ha imposat per 1 a 0 al Taburiente canari en un duel molt equilibrat. Sofía Keenan ha anotat el gol del triomf de penal-córner al minut 61. Per la srva banda, el CD Terrassa ha caigut per un contundent marcador de 0 gols a 6 a Les Pedritxes. Aquest resultat deixa les santcugatenques quartes, tancant les posicions de “play-off”, amb 25 punts, mentre que el conjunt que entrena Néstor Llobet segueix sisè, però amb 13 punts. Es troba a 12 punts de distància del “play-off” quan en queden 15 en joc.

Les de Les Pedritxes han aguantat bé les de Marcel Malgosa a la primera meitat, que s’ha tancat amb 0 a 1 gràcies a un solitari gol de Maria Serrahima al minut 34.
Les santcugatenques han intensificat el seu domini a la represa amb gols de penal de Berta Serrahima i de jugada de nou de Mariona Serrahima.
Davant d’un CD Terrassa sotmès, dues dianes d’Anna Gil als minuts 50 i 63 han certificat una golejada que confirma que el CD Terrassa no lluitarà enguany pel títol. A pocs segons pel final, Carlota Petchamé ha establert el 0 a 6 definitiu.

El Polo ha vençut per 0 a 6 al Barça, el Club de Campo pr 2 a 0 al Sardinero i el Complutense per 1 a 0 la Real Sociedad.

Club de Campo i Complutense segueixen empatats, ara a 31 punts. El Polo és tercer amb 29 i el Júnior quart amb 25. El Taburiente queda ja a 7 punts de les posicions de “play-off”. L’Egara es troba a 10 punts de distància i el CD Terrassa a 12.