Contingut patrocinat

Sortegem 10 entrades dobles per veure el “Rèquiem” de Verdi a Terrassa

Orquestra Simfònica del Vallès

L’Orquestra Simfònica del Vallès (OSV) i la Fundació Òpera Catalunya presenten la Gira de Setmana Santa, amb una gran producció: el “Rèquiem” de Verdi. De l’1 al 12 d’abril, la majestuosa obra sacra de Verdi arribarà a la Factoria Cultural de Terrassa, al Teatre La Faràndula de Sabadell, a l’Auditori Municipal Enric Granados de Lleida, al Palau de la Música Catalana, al Teatre Tarragona i a la Basílica de Santa Maria d’Igualada.

PARTICIPA EN EL SORTEIG DE 10 ENTRADES DOBLES

Des del Diari de Terrassa volem obsequiar els nostres lectors amb el sorteig de 10 entrades dobles per gaudir del “Rèquiem” de Verdi l’1 d’abril a les 20 h a la Factoria Cultural de Terrassa. Per participar-hi, només has d’omplir aquest formulari. El sorteig finalitza el dimecres 30 de març a les 12 h i contactarem amb els guanyadors en les següents hores. Molta sort!

Rèquiem de Verdi

EL “RÈQUIEM” DE VERDI

Adreçat a la participació de diferents cors de tot Catalunya, la Gira de Setmana Santa de l’OSV és una oportunitat per esdevenir part d’un gran projecte. Els cors, des de l’entusiasme i el desig de participar en un esdeveniment cultural i artístic enriquidor, ho fan tant en l’àmbit musical com organitzatiu. El projecte té alhora un valor musical, social, cultural i territorial.

Enguany se celebra l’11a edició d’aquesta gira de Setmana Santa, amb la participació del Cor d’Amics de l’Òpera de Sabadell, Cor de Cambra de l’Auditori Enric Granados, Cor Ciutat de Tarragona i Coral Mixta d’Igualada i els solistes Maribel Ortega (Soprano), Laura Vila (Mezzosoprano), Albert Casals (Tenor) i Gerard Farreras (Baríton).

La direcció musical va a càrrec de Xavier Puig Ortiz.

No cal ser creient per ser religiós. La mort de l’escriptor Alessandro Manzoni que somià en una Itàlia independent i cosida pels ideals de justícia i llibertat donaren a Verdi l’empenta final per bastir el seu Rèquiem. No hi trobareu ni pregàries ni súpliques, només preguntes d’un agnòstic la resposta de les quals potser les trobareu en la seva música. Per a qui quan mori vol, com canta el Soneto de la Noche de Pablo Neruda, que els altres visquin mentre, adormit, els espera. No cal ser religiós per ser creient. Amén.

Pots obtenir més informació aquí.

Sortegem 10 entrades dobles per veure el “Rèquiem” de Verdi a Terrassa
To Top