Club Egara i CD Terrassa perden a Madrid i s’allunyen del “play-off” femení

Club de campo i Complutense, botxins de les egarenques

El CD Terrassa ha trencat la seva ratxa de dos triomfs consecutius

Queden sis partits per tancar la lliga de Divisió d’Honor femenima de hockey i tant el CD Terrassa com el Club Egara estan virtualment descartats per lluitar pel títol. En aquesta dotzena jornada, que s’ha celebrat aquest diumenge, els dos representants terrassencs han caigut a Madrid davant dels actuals dos primers classificats.

El CD Terrassa ha perdut per 4 a 0 a San Sebastián de los Reyes davant d’un Sanse Complutense superior. L’egarenca Laura Bruguera, Patricia Álvarez, Nerea Melero i Sara Carmona han estat les autores dels gols.

Per la seva banda, el Club Egara ha caigut per 2 a 0 al camp del vigent campió i nou líder de la competició femenina, el Club de Campo. Laura Barrios de penal-córner i Begoña García han anotat les dianes locals.

La sorpresa de la jornada l’ha protagonitzat un Polo que ha caigut a la tercera posició després d’empatar a casa a zero amb el Sardinero de Santander. El Júnior ha mantingut la quarta posició en batre per 1 a 0 el Taburiente canari, un rival directe. La terrassenca Georgina Oliva ha fet l’únic gol del partit al minut 43. La Real Sociedad, per la seva banda, ha batut 2 a 1 el FC Barcelona, que continua cuer amb zero punts.

El Club de Campo s’ha situat líder amb els mateixos 28 punts que el Complutense. El Polo és tercer amb 26 i el Júnior quart amb 22. A quatre punts de distància del “play-off” hi ha el Taburiente, cinquè amb 18 punts. I ja sense gairebé opcions trobem el CD Terrassa a 9 punts de distància i el Club Egara a 10.