L’Handbol Terrassa encaixa una dura golejada a casa

El BM Granollers va guanyar a Can Jofresa per 24 a 42

Contundent derrota de l’Handbol Terrassa al pavelló de Can Jofresa en partit de la Primera Nacional d’handbol que el va enfrontar al BM Granollers. Els egarencs van perdre per 24-42 en un partit en el qual sempre van anar a remolc del seu rival, que al descans ja guanyava per un clar 11-23. Després d’aquest resultat, els egarencs són onzès a la classificació mentre que el conjunt de la capital del Vallès Oriental és segon.

La diferència entre uns i altres es va reflectir en el marcador molt aviat. Un 0 a 3 de sortida ja va marcar les primeres diferències en favor del conjunt de Granollers. L’Handbol Terrassa no va poder acostar-se en cap moment a un rival que es va mostrar molt superior i que va superar de forma constant el sistema defensiu dels locals. Al minut 15 el Granollers ja disposava d’una renda de 8 gols (4-12). La renda va arribar als deu gols (6-16) en el minut 22 i va arribar a un màxim de 13 gols (10-23).

L’Handbol Terrassa no va tenir capacitat per acostar-se al seu rival en cap moment. El conjunt de Granollers no va baixar el seu ritme anotador. Va ampliar la renda fins als 15 gols (14-29) i no es va detenir aquí, arribant al final del partit amb un contundent 24-42.