Important pas de l’Handbol Terrassa cap a la permanència

El conjunt egarenc va derrotar el Sant Joan Despí en partit ajornat per 35 a 32

Cristian Serrano, a l'esquerra, va marcar 12 gols en aquest partit

L’Handbol Terrassa va derrotar per 35 a 32 l’Handbol Sant Joan Despí, en partit ajornat de la Primera Divisió Nacional disputat aquest dijous al vespre al pavelló de Can Jofresa. Els egarencs van superar alguns moments complicats en el partit per sumar un resultat positiu molt meritori contra un rival que està situat a la setena plaça del campionat. Cristian Serrano, amb 12 gols, va ser el màxim anotador. Christian Malmagro, amb 8, i Arnau Quintana, amb 5, també van destacar en la feina ofensiva.

El partit va resultar força igualat en tot moment. El Sant Joan Despí va tenir els primers avantatges (2-4) però les alternatives se’n van succeir durant el primer temps. Cap dels dos equips es va distanciar en el marcador, fins que en el tram final de la primera part el conjunt visitant va marcar unes primeres diferències per arribar al descans amb un 13 a 17 preocupant per al conjunt de Magí Serra.

El Sant Joan Despí va obtenir la seva màxima diferència a l’inici del segon temps (13-18). La recuperació de l’Handbol Terrassa va ser progressiva i en el minut 12 va igualar el marcador (22-22). L’encontre va entrar en una nova fase en la qual els locals van treure rèdit del seu bon nivell en atac. Es van posar per davant en el marcador en el minut 15 de la segona part (24-23) i van arribar a assolir una renda màxima de tres gols (28-25). El Sant Joan Despí no es va donar per vençut i va estrènyer el marcador fins al 33-32 a un minut i mig del final. Però dos gols de Tomàs Ferrer i Cristian Serrano van decidir el partit de forma definitiva.