Gols egarencs en el triomf per 3 a 5 a l’Índia

Tres gols de Pau Cunill, un de Joan Tarrés i un de Marc Miralles

Pau Cunilk, a l'esquerra, ha anotat un "hat-trick" a Bhubaneswar / RFEH

Quatre partits ha necessitat Espanya per anotar-se la primera victòria en aquesta edició de L’FIH Pro League. Aquest diumenge, el combinat que prepara Max Caldas, amb nou egarencs a la convocatòria, ha batut per 3 gols a 5 l’Índia al Kalinga Hockey Stadium de Bhubaneswar.

Abhishek ha avançat els amfitrins al marcador, però els espanyols han sabut reaccionar a la perfecció amb cinc dianes, totes elles de factura terrassenca. Pau Cunill de penal-córner i Joan Tarrés han anotat dos gols consecutius per tancar el primer quart amb 1 a 2.

A l’inici del segon període, Pau Cunill ha fet el tercer gol al minut 24 de penal, mentre que Singh Harmanpreet ha retallat distàncies en una acció similar. S’ha arribat al descans amb el 2 a 3 a l’electrònic.

El triomf espanyol s’ha refermat a la segoma meitat del matx. Després que el marcador no es mogués al tercer quart, al darrer han caugut els tres gols restants. Els indis han empatat a tres al minut 51 gràcies a una diana de Singh Sukhjeet.

Tres minuts després, en un altre penal, Pau Cunill ha completat el seu “hat-trick” establint el 3 a 4. I Marc Miralles ha tancat definitivament el matx anotant de penal el 3 a 5 definitiu al penúltim minut de partit.

El proper rival dels espanyols serà Alemanya, a qui visitaran els dies 26 i 27 de març a Mönchengladbach.