Esports

Assequible derbi vallesà contra el CN Rubí

Els terrassencs ocupen la quarta posició amb 37 punts

Acció ofensiva del CN Terrassa / LLUÍS CLOTET

El conjunt sènior masculí de waterpolo del CN Terrassa visitarà dissabte a les 18.15 hores el CN Rubí en partit corresponent a la dinovena jornada de la lliga de Divisió d’Honor masculina. El conjunt que entrena Dídac Cobacho, quart amb 37 punts, parteix com a favorit en un derbi vallesà que es disputarà a la piscina del CN Molins de Rei, atès que els rubinencs no disposen d’una piscina de 33 metres, la mida reglamentària per acollir partits de la Lliga Divisió d’Honor Masculina. El conjunt dirigit per Rui Tiago Moreira ocupa el desè lloc a la taula amb deu punts.

El tècnic local encara el compromís amb el contratemps de la baixa per sanció de Víctor Alegre, que serà substituït a la convocatòria per Pau Diestre. Després de derrotar el Catalunya en la jornada anterior, Cobacho remarca la importància de seguir sumant en els quatre partits de lliga que queden abans d’acabar la fase regular per tal de mantenir-se entre els quatre primers. “Hores d’ara, és el nostre objectiu”.

L’entrenador egarenc entén que l’inici del partit contra el Catalunya és la versió que cal mostrar demà. “Vam obrir forat ràpid gràcies a l’ordre defensiu, la velocitat al contracop i l’efectivitat en el llançament. Són virtuts que hem d’aplicar contra el Rubí per tal que el partit es desenvolupi de forma similar”. Cobacho adverteix que no serà un contrincant fàcil. “Ha competit bé enguany contra equips de la zona alta, de manera que segur que ens plantejarà dificultats. Sense anar més lluny, a la primera volta, els vam guanyar només de dos gols, 14 a 12”.

El conjunt que dirigeix Rui Tiago Moreira compta amb diversos jugadors formats a la pedrera terrassenca com ara el porter Oriol Albacete, Ernesto Pérez, Teo Soler i Dani Blánquez. “Els he entrenat a tots i m’agrada veure com poden continuar jugant a waterpolo en altres clubs de Divisió d’Honor. Em consta que el Rubí els ha acollit amb els braços oberts”. D’entre el planter, el tècnic terrassenc destaca l’aportació ofensiva del serbi Uros Vasic, ben secundat per Javier Carrasco i Marc Mejías.

To Top