La selecció femenina perd 1-2 el tercer duel contra Alemanya

Només 18 de les convocades viatjaran a Bhubaneswar

La selecció espanyola absoluta femenina de hockey ha perdut per la mínima contra Alemanya (1-2) en el tercer i darrer amistós disputat a València. preparatori per als dos  compromisos de l’FIH Pro League del proper cap de setmana a l’India.

Al primer quart, ambdues seleccions han començat força erràtiques en les passsades. La terrassenca Marta Segú ha tingut al minut 8 la primera i única oportunitat del període en una bona acció individual ben resolta per la portera alemanya.

Al segon quart, les visitants han sortir fortes i han dominat a les d’Adrian Lock forçant dos perillosos penals-córner. Al minut 20 ha arribat el 0 a 1.

Després del descans, Espanya ha plantejat una pressió alta que dificultava a l’equip visitant passar del meig del camp. Les de Lock han llançat els dos primers penals-córner sense fortuna.

A falta de tres minuts per al final, Sara Barrios ha marcat el gol de l’empat, però les alemanyes s’han tornat a posar per davant a la següent jugada per acabar vencent novament Espanya.