Esports

El CN Terrassa vol una quarta final a la Copa de la Reina

Aquest divendres comença a la piscina de l’Àrea Olímpica una nova edició de la Copa de la Reina.


La Copa de la Reina de waterpolo, que des de demà fins el diumenge es disputarà a les instal·lacions del CN Terrassa, ha estat un torneig en el qual el CN Terrassa ha donat el millor de si mateix en els darrers anys. Aquesta temporada, el bon moment de forma de l’equip de Xavi Pérez i el fet de jugar el torneig a casa situa les locals en una posició preferent per intentar conquerir el primer títol de la seva història. Juga en contra un calendari extremadament exigent, amb el potent conjunt del CN Mataró a la primera ronda i una part del quadre amb quatre dels cinc primers classificats a la lliga. Si les egarenques són capaces de derrotar el Mataró a la seva estrena (divendres a les 19.30 hores) jugaran les semifinals contra el guanyador del partit de quarts de final entre el Sant Andreu i el Mediterrani. El CN Sabadell, que ha guanyat catorze de les darreres edicions de la competició i parteix com a principal favorit, només podria creuar-se amb el CN Terrassa a la gran final.

El conjunt dirigit per Xavi Pérez busca disputar la quarta final de la seva història. Les tres anteriors les ha disputat contra el CN Sabadell i només en la darrera oportunitat el partit va mostrar un gran equilibri, ja que es va decidir en els penals. En les dues oportunitats anteriors, la superioritat del CN Sabadell ha estat important, una realitat que ha canviat amb la potenciació de la plantilla del CN Terrassa.

Estrena imponent

La primera participació del CN Terrassa a la Copa de la Reina es va produir l’any 2013. Les egarenques van sorprendre tothom arribant a la gran final, després de superar en els quarts de final el Madrid Moscardó i el Mediterrani a les semifinals. Però en el partit pel títol, el CN Sabadell no va donar opció i va guanyar el partit per un contundent 24 a 2.

La segona final del CN Terrassa va arribar l’any 2018. En el seu camí cap al partit decisiu, va derrotar el WP Zaragoza (13-7) i el Mediterrani (9-8). A la final, de nou el Sabadell va barrar el pas de les egarenques de forma contundent: 13-7.

El 2020, el CN Terrassa va ser molt a prop d’adjudicar-se el títol. Va superar Mataró (16-14) i Boadilla (17-9) i a la final va empatar a 5 contra el CN Sabadell. En la tanda de penals, les sabadellenques es van imposar per 4 a 3. Els quarts de demà amb el Mataró seran els tercers seguits contra aquest equip. El balanç és d’una victòria per a cada equip.

El CN Terrassa vol una quarta final a la Copa de la Reina
To Top