Policia Municipal de Terrassa Nebridi Aróztegui (4)
Terrassa

Detingut per un robatori violent a Terrassa

Un testimoni va retenir el lladre a l’avinguda de Jacquard

La detenció la va efectuar la Policia Municipal

La Policia Municipal va detenir aquest dilluns un individu com a presumpte autor d’un robatori amb violència en un establiment de Terrassa. Un testimoni va retenir el lladre fins l’arribada dels policies.

Els fets van tenir lloc poc abans de les 18 hores a l’avinguda de Jacquard. La Policia Municipal va rebre l’avís a les 17.56: el responsable d’un comerç informava que un sospitós estava retingut al local, situat a prop del carrer de Colom, perquè havia perpetrat un furt.

Els agents que es van desplaçar a l’establiment van comprovar els fets. El que potser havia començat com un furt s’havia transformat en un robatori violent. Segons fots policials, el sospitós va entrar en l’establiment i va demanar per un producte. L’home va intentar fugir amb l’article i la dependenta el va agafar, demanant-li el pagament. El lladre va aconseguir sortir, però un testimoni li va tallar el pas.

Aquest ciutadà va retenir l’autor abans que pogués fugir. Els policies van detenir el lladre i el van traslladar a la Prefectura per a la instrucció de diligències penals per un delicte de robatori amb violència. L’article que va intentar sostreure tenia un valor de 120 euros.

Detingut per un robatori violent a Terrassa
To Top