Esports

L’Handbol Terrassa femení ja somnia amb l’ascens

El club regalarà la quota a les jugadores nascudes entre els anys 2010 i 2011

Les integrants de la primera plantilla de l’Handbol Terrassa, eufòriques / CLUB HANDBOL TERRASSA

La voluntat de l’Handbol Terrassa de potenciar el seu vessant femení és clara i innegociable. I el primer equip femení de l’entitat corrobora a la perfecció aquestes intencions. El conjunt que entrena Toni Puntos està quallant una gran temporada al grup “B” de la Primera Catalana femenina. Lidera el grup amb un total de 18 punts, aconseguits gràcies a 9 victòries i una sola derrota. És el màxim anotador del grup amb 306 gols i també el menys golejat amb les mateixes 235 que el segon classificat, un Handbol Sant Joan Despí “B” que és l’únic equip que li ha pres punts al conjunt terrassenc.

El va guanyar a la primera volta per quatre gols de diferència (31-27). L’Handbol Terrassa, però, tindrà demà una excel·lent oportunitat de revenja, ja que l’equip del Baix Llobregat visita a les 17.45 hores el pavelló municipal de Can Jofresa.

Queden només quatre jornades per tancar la fase regular de la competició i l’Handbol Terrassa li treu tres punts al Sant Joan Despí “B”. Si guanyen demà, les noies de Toni Puntos se situaran amb cinc punts d’avantatge i potser el “goal-average” a favor.

Tot i que estan virtualment classificades per disputar la fase d’ascens a Lliga Catalana, acabar en primera posició és important, ja que a la segona fase, la que disputen els tres primers classificats de cada dos grups), els primers arrosseguen dos punts, els segons un i els tercers zero.

Treball i tècnica

L’entrenador de l’equip egarenc, Toni Puntos, es mostra molt satisfet de la gran campanya que està duent a terme el seu equip. “La clau del nostre èxit és que tenim una molt bona plantilla, que a més és força àmplia. Les noies han demostrat tenir una gran capacitat de treball i també molt bona tècnica. La veritat és que estem fent les coses molt bé”, assenyala el de Castellbisbal.
L’Handbol Terrassa disposa d’una plantilla formada per 17 jugadores i aprofita alguna de les integrants del conjunt juvenil. Enguany quatre han entrat ja en alguna de les convocatòries.
El tècnic està centrat a guanyar el matx de demà. “Seria molt important posar-nos a cinc punts del segon, ja que quedarien només sis punts en joc i ens garantiria gairebé amb tota seguretat la primera posició, amb els dos punts extra que això suposa”. Pendents d’una possible reestructuració, pujar a Lliga Catalana és el gran objectiu del club.

To Top