Esports

L’extrem del Nàstic Pol Ballesteros, objectiu del Terrassa FC

Podria arribar en qualitat de cedit

Pol Ballesteros, en una acció ofensiva del conjunt tarragoní / NÀSTIC DE TARRAGONA

L’extrem del Nàstic de Tarragona Pol Ballesteros, és un del objectius preferents del Terrassa FC de cara a reforçar la plantilla en el mercat d’hivern. Pol Ballesteros és un dels jugadors que el club tarragoní, que milita a Primera RFEF, contempla com a baixa de cara a incorporar nous reforços. La seva sortida es contempla sota la fórmula d’una cessió, ja que la temporada anterior va renovar per tres anys.
De moment, l’operació està sobre la taula del jugador, que també ha rebut l’interès del Badalona. La seva prioritat passa per anar a un club de Primera RFEF, opció que no sembla senzilla. En cas de no concretar-se aquesta possibilitat, l’alternativa del Terrassa estaria molt ben situada. Pol Ballesteros ha tingut molt poca participació amb el Nàstic aquesta temporada, motiu pel qual el club li ha plantejat aquesta alternativa.
El futbolista té 25 anys i ja va jugar al Terrassa FC la temporada 2016-17. Després va anar al Lorca, Sabadell, Pobla de Mafumet i Nàstic. La seva capacitat de desequilibri i golejadora farien d’ell un reforç molt interessant per la plantilla de Jordi López, que vol potenciar l’equip amb un jugador de banda.

El Terrassa FC també té obertes altres operacions a  la davantera, a més de la referent al lateral Diego Garzón, procedent del Lleida, amb qui ja hi ha un acord tancat. Una d’elles és Jordi Cano, que ha deixat l’Europa i disposa de diferents ofertes de Segona i Tercera RFEF. Una altra és el davanter del Lleida Sanku, de 26 anys, també entre les prioritats del Terrassa en aquest mercat d’hivern. La dificultat en aquest cas es la negativa del Lleida a deixar-lo sortir. Malgrat que Sanku veuria amb bons ulls la seva sortida, la dificultat és major malgrat els greus problemes econòmics del club lleidatà.

To Top